Trouwambtenaar

Gefeliciteerd! Jullie hebben gekozen voor de liefde!

Bij een voorgenomen huwelijk of partnerregistratie draait het om de liefde tussen twee mensen. De ceremonie moet daarom ook goed bij jullie passen. Een huwelijksvoltrekking moet plechtig zijn, maar ook respectvol, ontspannen en liefdevol. Een beetje humor mág best op deze feestelijke dag.

Ik zou graag in een persoonlijk gesprek luisteren naar jullie verhaal en de wensen en ideeën voor jullie trouwdag, want het is júllie dag!

Zoals welk ja-woord spreekt jullie aan, welke muziek willen jullie horen, wel of geen ringwisseling in de ceremonie en wat wordt de rol van de getuigen. Ik overleg dat graag bij jullie thuis of op een andere plek waar jullie je prettig voelen. Door deze persoonlijke benadering, wordt het ook echt júllie dag!

Ik mag huwelijken voltrekken in heel Nederland, maar trouw je in de Gemeente Hardenberg of Ommen, dan kunnen jullie je voorkeur aangeven op de Gemeentelijke site.

Reviews

Birgit Rusken IconBirgit Rusken

Boterbloem 55, Hardenberg

5,0 10 reviews

 • Avatar Patrick Hutten ★★★★★ 2 weken geleden
  Voor ons geregistreerd partnerschap hadden we Birgit gekozen als trouwambtenaar. Hier hebben we geen moment spijt van gehad!
  Het voorbereidend gesprek was fijn en persoonlijk, en er werd gekeken wat het best bij ons paste.
  De dag zelf
  … More was mooier dan wij ooit konden wensen. Een persoonlijke en waardevolle ceremonie. Een mooie herinnering waar we voor altijd op terug kunnen kijken!
  Birgit is echt een top mens!
 • Avatar Rosana en Lian Deijkers ★★★★★ een maand geleden
  Op 1 oktober was onze grote dag.
  Wij hadden Birgit uitgekozen om ons in de echt te verbinden. En daar hebben we geen seconde spijt van gehad. Wat heeft ze er een mooie ceremonie van gemaakt.
  Zelfs onze gasten gaven aan wat voor leuke ambtenaar
  … More we hadden.
  De eerste ontmoeting was al gelijk heel ontspannen en al onze ideeen en wensen werden enthausiast ontvangen. Alle besproken onderwerpen kwamen zo mooi terug in een persoonlijke speech.
  Ook het feit dat wij van gelijk geslacht zijn was absuluut geen probleem.
  Bedankt Birgit!
 • Avatar Thomas Buist ★★★★★ 2 maanden geleden
  Birgit was onze trouwambtenaar.. en wat een bijzonder mooie bruiloftsceremonie heeft zij er van gemaakt! Wij hadden een hele goede klik met Birgit, ook al hebben we elkaar slecht een enkele keer ontmoet. Het eerste gesprek liep ook al gelijk … More uit, omdat het zo gezellig was. En met slechts die ene ontmoeting en wat aanvullende vragen wist ze een ontzettend persoonlijke en warme ceremonie neer te zetten. Dat is best knap! Birgit is goed bereikbaar/benaderbaar en we hebben het onderlinge contact als heel prettig ervaren. Ze is zorgvuldig en volledig. En voor iedereen die een mooie, persoonlijke, warme en liefdevolle ceremonie wil, zouden we haar van harte aanbevelen!!
 • Avatar Saskia Hesselink ★★★★★ een maand geleden
  Prachtige dag gehad dankzij de mooie seremonie door Birgit Rusken. Vanaf het begin was het contact al heel prettig, gezellig en voelden wij ons meteen op ons gemak. Ze luisterd goed naar wat je zegt, denkt mee en zet net dat stapje extra … More voor je! Heel erg bedankt voor deze onvergetelijke dag!
 • Avatar jeroen zomer ★★★★★ 2 maanden geleden
  We hebben Birgit gevraagd of zij onze Trouwambtenaar wilde zijn en zij heeft binnen een maand alles geregeld! Het eerste gesprek, de prachtige ceremonie en ook nadien is Birgit ongelofelijk betrokken geweest, waar we heel dankbaar voor … More zijn. Birgit kan van een eerste intake een heel mooi kloppend verhaal maken. Ook heeft ze een groot empatisch vermogen, waardoor je je meteen op je gemak voelt bij haar. Ze heeft onze trouwdag compleet gemaakt.

“Wanneer het geluk van een ander jouw geluk is, noemen we dat liefde.

Benieuwd wat ik voor jullie kan doen?